przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Śledź z rusztu

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
6 śledzi
2 łyżki musztardy
szczypta sproszkowanej ostrej papryki
60 g masła
sól

Opis przygotowania:
Ryby sprawić, usunąć wnętrzności poprzez skrzela, zachowując ikrę i mlecze. Zrobić kilka poprzecznych nacięć po bokach śledzi, oprószyć solą, odłożyć na 15 minut. Utrzeć musztardę z papryką, ikrą i mleczem. Natrzeć nią ryby. Piec na grillu smarując co jakiś czas roztopionym masłem.
Sposób przygotowania:  Grillowane
Przepis czytano już 4679 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin