przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Chlebki z tuńczykiem

Poziom: średni
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
- 1 mała główka sałaty
- 3 pomidory
- 2 małe cebule
- 1 puszka (185 ml) tuńczyka w sosie własnym
- sól
- 1 płaski okrągły chlebek
- 5 dag majonezu
- pieprz

Opis przygotowania:
Liście sałaty porwać na mniejsze kawałki.
Pomidory umyć, pokroić w plasterki. Obrać cebulę, podzielić na cząstki.
Tuńczyka osączyć.
Chlebek podzielić na 6 części, rozciąć tak, aby w każdej powstała kieszeń. W środku posmarować majonezem.
Napełnić składnikami, posypać solą i pieprzem.
Przepis został dodany przez:  termar
Przepis czytano już 7090 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin