przepisy kulinarne
  
Zapomniaem hasa





Duże muszle z ricottą i łososiem


Poziom: atwy
Czas: 20 min.
Porcji: 7
Gosw: 0
Ocena: 0.00
Skadniki:
Składniki na 6-8 porcji:
" 250 g makaronu duże muszle De Cecco
" 250 g sera ricotta
" 100 g wędzonego łososia
" 250 g pomidorków koktajlowych Ponti
" 2 ząbki czosnku
" szczypta soli
" świeży tymianek

Opis przygotowania:
Makaron gotujemy al dente. Przelewamy zimną wodą, aby zatrzymać proces gotowania. Ricottę łączymy z pokrojonym drobno czosnkiem, szczyptą soli i posiekanym tymiankiem. Makaron napełniamy ricottą, pomidorami oraz pociętym łososiem. Posypujemy tymiankiem. Podajemy w temperaturze pokojowej.
Przepis zosta dodany przez:  flypr
Przepis czytano ju 593 razy.
 dodaj swoje zdjcie tej potrawy (zdj: 0)
 napisz swj komentarz (wpisw: 0)

















strona gwna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin