przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Duże muszle z ricottą i łososiem


Poziom: łatwy
Czas: 20 min.
Porcji: 7
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
Składniki na 6-8 porcji:
" 250 g makaronu duże muszle De Cecco
" 250 g sera ricotta
" 100 g wędzonego łososia
" 250 g pomidorków koktajlowych Ponti
" 2 ząbki czosnku
" szczypta soli
" świeży tymianek

Opis przygotowania:
Makaron gotujemy al dente. Przelewamy zimną wodą, aby zatrzymać proces gotowania. Ricottę łączymy z pokrojonym drobno czosnkiem, szczyptą soli i posiekanym tymiankiem. Makaron napełniamy ricottą, pomidorami oraz pociętym łososiem. Posypujemy tymiankiem. Podajemy w temperaturze pokojowej.
Przepis został dodany przez:  flypr
Przepis czytano już 420 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin