przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Figi z rukolą i szynką parmeńską

Poziom: b. łatwy
Czas: 10 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- świeże figi
- rukola
- plastry szynki parmeńskiej
- płatki parmezanu
- oliwa
- ocet balsamiczny
- świeżo mielony pieprz czarny

Opis przygotowania:
Rukolę umyć i osuszyć z wody rozłożyć na talerzu,figi przekroić na cztery części, położyć plastry szynki, posypać płatkami parmezanu. Następnie polać oliwą, skropić octem oraz zmielić świeży pieprz. Smacznego.
Przepis został dodany przez:  akicala27
Przepis czytano już 3885 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin