przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Fusilli z łososiem i pesto


Poziom: łatwy
Czas: 30 min.
Porcji: 4
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
Składniki na 4 porcje:
" 400g makaronu świderki Arrighi
" 6 łyżek Pesto alla Genovese Grand'Italia
" 300g wędzonego łososia
" 1 posiekana cukinia
" 1 garść świeżej bazylii
" oliwa z oliwek extra vergine Olitalia
" 100 g startego parmezanu

Opis przygotowania:
Sposób przygotowania:
Ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie. Na oliwie z oliwek zeszklij cukinię. Dodaj odcedzony makaron, łososia i pesto i dokładnie wymieszaj na wolnym ogniu. Fusilli podawaj z bazylią i posypane parmezanem.
Więcej inspirujących przepisów znajdziesz na: www.indexfood.pl
oraz na www.facebook.com/kuchnia.wloska
Opis / Uwagi:
Więcej inspirujących przepisów znajdziesz na: www.indexfood.pl oraz na www.facebook.com/kuchnia.wloska
Region:  Kuchnia włoska
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis został dodany przez:  flypr
Przepis czytano już 1453 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin