przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Gorący garnek pełen jarzyn

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 500 ml bulionu warzywnego
- spora marchewka pokrojona w plasterki
- 20 dkg mrożonej fasolki (uprzednio rozmrozić)
- ćwiartka małej białej kapusty, poszatkowanej
- 4 średnie pieczarki pokrojone w plasterki
- średni pomidor obrany i pokrojony w kostkę
- niewielka cebula pokrojona w piórka
- łyżeczka posiekanej natki pietruszki
- sól i czarny pieprz do smaku

Opis przygotowania:
Do trzylitrowego garnka wlać bulion i wsypać pozostałe składniki. Gotować na małym ogniu, aż warzywa będą miękkie.
Region:  Kuchnia australijska
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano już 7095 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 1)






Gorący garnek
Dodał/a ~mikka dnia 2014-05-13 22:41:47

Ja znalazłam ostatnio taki przepis na gorący garnek: http://co-na-obiad.pl/kuchnia_polska/dania_glowne/goracy_garnek.html PYCHA! :)












Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin