przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Jajecznica po amerykańsku

Poziom: b. łatwy
Głosów: 8
Ocena: 3.00
Składniki:
- 8 jaj
- tłuszcz
- 150 g parówek cienkich
- 2 łyżki śmietany
- sól
- pieprz
- goździki
imbir i tymianek do smaku

Opis przygotowania:
Parówki obrać z osłonek, pokroić w plastry, podsmażyć. Jaja umyć, wybić ze skorupek do naczynia, wymieszać ze śmietaną, wlać do parówek, dodać przyprawy i smażyć powoli, ciągle mieszając, aby równomiernie się ścięły.
Region:  Kuchnia amerykańska
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis czytano już 9625 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin