przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Masło jajeczne

Poziom: b. łatwy
Głosów: 2
Ocena: 3.00
Składniki:
- 30 dkg masła
- 6 jaj
- sól

Opis przygotowania:
Jaja ugotować na twardo, wystudzić, obrać ze skorupek, oddzielić białka od żółtek. Masło utrzeć na puszystą masę, dodać żółtka i dalej ucierać. Białka jaj bardzo drobno posiekać, po czym dodać do utartego masła z żółtkami. Przyprawić do smaku solą i dokładnie wymieszać.
Przepis czytano już 4477 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin