przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Masło pietruszkowe

Poziom: b. łatwy
Czas: 15 min.
Porcji: kostka
Głosów: 3
Ocena: 2.33
Składniki:
- 2 łyżki drobno posiekanej pietruszki
- 0.25 kostki masła
- sól

Opis przygotowania:
Drobno posiekaną zieloną pietruszkę rozetrzeć w moździerzu porcelanowym z odrobiną soli, a następnie utrzeć z masłem. Uformować kostkę, chłodzić, podawać do pieczywa.
Przepis czytano już 6390 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin