przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Masło zielone

Poziom: b. łatwy
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
- 1/2 kg pieczarek
- 2 cebule
- tłuszcz
- 1/2 kostki masła
- czerstwa bułka
- 3 łyżki suszonego majeranku
- sól, pieprz

Opis przygotowania:
Posiekane pieczarki i cebule podsmażyć na tłuszczu, zmielić z bułką. Dodać przyprawy, masło, wymieszać, przesmażyć.
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis czytano już 4406 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin