przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Pitta po amerykańsku

Poziom: łatwy
Czas: 10 min.
Głosów: 2
Ocena: 3.00
Składniki:
Kilka plasterków upieczonego indyka,
kilka kawałków boczku,
dwa plasterki sera żółtego (najlepiej cheddar,
gouda),
avocado,
sałata,
pomidor,
2 pitty.

Opis przygotowania:
Rozgrzej pittę. Otwórz i włóż do pitty podane surowce, dodaj ulubiony sos. Podawaj natychmiast.
Region:  Kuchnia amerykańska
Przepis czytano już 6153 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin