przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Pitta z łososiem

Poziom: łatwy
Głosów: 1
Ocena: 1.00
Składniki:
- 6 szt. pitty
- 300 g wędzonego łososia
- 6 jajek

Opis przygotowania:
Ubić jajka w naczyniu. Umieścić je na patelni i podgrzewać stale mieszając, aż się usmażą. Przeciąć pittę, umieścić wędzonego łososia w kieszeni pitty i dodać usmażone jajka, podawać od razu.
Region:  Kuchnia grecka
Przepis czytano już 4281 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin