przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pojemniczek na musztardę


Poziom: średni
Czas: 5 min.
Porcji: 2
Głosów: 6
Ocena: 4.33
Składniki:
- cebula
- 4 łyżeczki musztardy
- skórka z ogórka

Opis przygotowania:
Cebulę obrać i nożykiem naciąć wokół w połowie. Rozłożyć . Wyjąć środki pozostawiając najwyżej dwie zewnętrzne warstwy . W każdą połówkę nałożyć po 2 łyżeczki musztardy.
Opis / Uwagi:
Pomysł na dekoracyjny sposób podania musztardy do kiełbasy na gorąco, parówek lub golonki. Narzędzia : wycinak do robienia ząbków ( lub końcówka od obieraczki do warzyw )
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis został dodany przez:  babciagramolka
Przepis czytano już 6363 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 1)






musztardówka
Dodał/a ~chef7 dnia 2010-09-20 18:44:58

fajny pomysł nie trzeba po pikniku myć miseczek, a przecież można tak podawać inne sosy











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin