przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Rydze w śmietanie

Poziom: łatwy
Głosów: 1
Ocena: 1.00
Składniki:
- 25 dkg rydzów
- 0.5 szkl. śmietany
- sól
- 2 łyżki masła

Opis przygotowania:
Rydze oczyścić, umyć i pozostawić na sicie, aby obeschły. Usmażyć na maśle, lekko rumieniąc z obu stron, osolić, zalać śmietaną i dusić kilka minut. Podawać na przystawkę z dodatkiem pieczywa.
Przepis czytano już 4996 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin