przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Ryż z grzybami

Poziom: łatwy
Głosów: 2
Ocena: 5.00
Składniki:
150 g ryżu,
1 pęczek zielonej pietruszki,
200 g grzybów,
sól,
70 g masła,
pieprz.

Opis przygotowania:
Ryż ugotować w dużej ilości mało posolonej wody, odcedzić, przelać zimną wodą. Oczyszczone grzyby pokroić w cienkie plasterki, lekko poddusić na maśle, dodać ryż i drobno posiekaną zieloną pietruszkę, przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Region:  Kuchnia węgierska
Sposób przygotowania:  Grillowane
Przepis czytano już 6672 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin