przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Surówka z włoskiej kapusty i papryki

Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 1 mała główka kapusty
- 3 strąki kwaszonej papryki
- 1 cebula
- 2 ząbki czosnku
- 4 łyżki oleju sojowego
- sok z kwaszonej papryki
- sól
- cukier
- pieprz

Opis przygotowania:
Oczyszczoną z nadpsutych liści kapustę i obraną cebulę umyć. Kapustę drobno poszatkować mieszając z olejem. Dodać posiekaną cebulę, pokrajać w cienkie paski paprykę i posiekany czosnek. Wymieszać. Przyprawić do smaku solą, cukrem, pieprzem i sokiem z kwaszonej papryki.
Przepis czytano już 4375 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)















strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin