przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pieczone gruszki z miodem

Poziom: łatwy
Głosów: 4
Ocena: 4.00
Składniki:
1 kg gruszek,
1 szkl. płynnego miodu.

Opis przygotowania:
Pokroić gruszki na pół i usunąć pestki. Ułożyć je na blaszce. Dolać ok. 1 cm wody. Piec w mocno podgrzanym piekarniku przez 15 min. Wyjąć gruszki i polać je miodem. Podawać gdy ostygną.
Region:  Kuchnia bułgarska
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis czytano już 8159 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin