Kuchnia francuska 1 - 40 z 44 |
Nazwa | Ocena |
Boczniaki duszone po francusku | 4.33 (6) |
Ciasto francuskie podstawowe | 3.59 (31) |
Cielęcina na kwaśno | 4.00 (1) |
Cordon bleu | 0.00 (0) |
Cordon bleu I | 3.50 (2) |
Cordon bleu II | 0.00 (0) |
Cordon bleu z brokułami | 0.00 (0) |
Dzika kaczka z jałowcem po francusku | 4.00 (3) |
Filet z Tunczyka marynowany w sosie z lemonki i trawy cytrynowej w sezamie. | 5.00 (2) |
Francuska zapiekanka | 3.86 (7) |
Francuskie ciasteczka | 3.50 (2) |
Gęś po parysku | 5.00 (1) |
Gołąb po francusku | 3.67 (3) |
Gołąb w cieście francuskim | 5.00 (1) |
Grillowany tuńczyk z sałatką grecką | 0.00 (0) |
Kotlet de volaille | 4.05 (21) |
Kotlet de volaille I | 4.33 (6) |
Kotlet po parysku | 3.64 (17) |
Krem z pieczarek w kokilkach z jajkiem | 0.00 (0) |
KREMOWA ZUPA SEROWA | 5.00 (2) |
Królik po francusku | 3.20 (10) |
Mus z łososia i szampana | 0.00 (0) |
Naleśniki z serem camembert | 5.00 (1) |
NICEJSKA SAŁATKA WIELKANOCNA | 4.83 (6) |
Ogórki w sosie musztardowym po francusku | 2.67 (3) |
Omlet francuski | 3.90 (10) |
Omlet francuski | 5.00 (2) |
Panna cotta | 4.67 (3) |
Pieczeń wołowa a la jardiniere | 0.00 (0) |
Pierożki z łososiem | 0.00 (0) |
Polewa czekoladowa i dynia w karmelu | 0.00 (0) |
Polędwica wołowa z Camembert | 0.00 (0) |
Ratatouille | 5.00 (1) |
Ratatouille | 4.57 (7) |
Ratatouille I | 0.00 (0) |
Ratatouille na zimno | 0.00 (0) |
Sos cebulowy a la soubise | 5.00 (1) |
Sos soubise | 0.00 (0) |
Terrine z cukini | 0.00 (0) |
Terrine z łososiem | 3.00 (2) |
Strona: [1]
2
|