|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Rydze w śmietanie |
|
Poziom: łatwy Głosów: 1 Ocena: 1.00 Składniki: - 25 dkg rydzów
- 0.5 szkl. śmietany
- sól
- 2 łyżki masła
|
Opis przygotowania: Rydze oczyścić, umyć i pozostawić na sicie, aby obeschły. Usmażyć na maśle, lekko rumieniąc z obu stron, osolić, zalać śmietaną i dusić kilka minut. Podawać na przystawkę z dodatkiem pieczywa. |
|
|
Przepis czytano już 8341 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|