|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Raki gotowane |  |  |  | Składniki:Poziom: średni Głosów: 1Ocena: 5.00
Raki,
 koperek zielony,
 pietruszka zielona,
 sól i kminek.
 
 
 |  | Opis przygotowania: Raki oczyścić dokładnie szczoteczką, opłukać pod bieżącą wodą i wrzucić (żywe) do wrzącej, osolonej wody z dodatkiem kminku i kilku gałązek pietruszki i koperku. Gotować pod przykryciem ok. 15 min. Po ugotowaniu odcedzić i ułożyć na półmisku grzbietami ku górze. Półmisek udekorować gałązkami koperku zielonego.
 |  |  |  | Sposób przygotowania:  Gotowane |  |  |  | Przepis czytano już 6247 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |