| 
		
 
 
  | 
		
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	Czekolada na gorąco |  
	 |  
		Poziom: b. łatwy Czas: 20 min. Głosów: 2 Ocena: 2.50  Składniki: - 2 - 3 dkg gorzkiej czekolady 
- 50 ml wody 
- 150 ml mleka 
- bita śmietanka do dekoracji
 
  |  
	Opis przygotowania: Czekoladę podzielić na małe kawałeczki lub zetrzeć na grubej tarce. Wodę z czekoladą podgrzewać bardzo powoli, do zagotowania, cały czas mieszając (uważać, żeby czekolada się nie przypaliła). Wlać mleko, podgrzać mieszając, ale już nie gotować. Można podawać z bitą śmietaną. |  
	 |  
		 |  
		| Przepis czytano już 7086 razy. |  
	 |  
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
  
Twoje zdjęcie tej potrawy  
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
  
  
  
		
		 | 
		
										
						 
						
			 
 
 
 
  
			 
                        			
			 
		 | 
		 |