|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Kopytka z fondutą |
|
Poziom: łatwy Głosów: 3 Ocena: 1.33 Składniki: - 700 g kopytek
- 150 g sera fontina
- 20 g masła
- 1 szkl. mleka
- 2 żółtka
|
Opis przygotowania: Kopytka przygotować na podstawie przepisu na kopytka w sosie mięsnym. Ugotowane w dużej ilości osolonej wody wyjmować łyżką durszlakową, kiedy już wypłyną na powierzchnię. Podawać porcje kopytek polane fondutą. |
|
Region: Kuchnia włoska | |
Przepis czytano już 7420 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|