przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Lin smażony w grzankach

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 1 kg lina
- 4 dkg mąki
- tłuszcz do smażenia
- 2 jaja
- 2 pszennej bułki
- sól
- pieprz do smaku

Opis przygotowania:
Lina przygotowywać jak lina smażonego. Bułki pokrajać w cienkie kromki, następnie w paseczki. Rybę posypać solą i mąką, panierować w rozmąconych jajkach i grzankach, usmażyć.
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis czytano już 4613 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin