|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Szprotki w zalewie |
|
Poziom: łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 1 kg szprotek
- szklanka wody
- pół szklanki octu
- ziele angielskie
- listek laurowy
- cebula
- pieprz sól
|
Opis przygotowania: Oczyścić rybki, odciąć łebki, ogonki, zagotować zalewę z octu i wody, przypraw, cebulki pokrojonej w piórka i gorącą zalać rybki, krótko zagotować, ostudzić. Smaczne z pieczywem. |
|
|
Przepis czytano już 11575 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|