przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Masło orzechowe I

Poziom: b. łatwy
Czas: 20 min.
Głosów: 3
Ocena: 3.67
Składniki:
- 200 g masła
- 100 g orzechów laskowych lub włoskich
- ew. szczypta cukru

Opis przygotowania:
Składniki masła smakowego dokładnie utrzeć w osobnych miseczkach i formować z nich kulki lub wałki, które po schłodzeniu pokroić w krążki. Można również za pomocą szprycy do kremów masło ozdobnie uformować i następnie schłodzić.
Przepis czytano już 7463 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin