|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Majonez z gotowanych żółtek |  |  |  | Składniki:Poziom: łatwy Głosów: 0Ocena: 0.00
- 6 jajek
 - 6 łyżek oliwy
 - 2 łyżeczki musztardy
 - sok z cytryny lub 2 łyżki octu winnego
 - sól
 - pieprz
 - szczypta cukru
 
 
 |  | Opis przygotowania: Z ugotowanych na twardo jajek wyjąć żółtka i przetrzeć przez sito. Utrzyj w porcelanowym moździerzu z oliwą, a gdy masa będzie gładka, stale ucierając, dodaj musztardę, sól, pieprz, cukier i sok cytrynowy.
 |  |  |  |  |  | Przepis czytano już 7914 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |