|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Surówka z włoskiej kapusty I |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 0.5 średniej główki kapusty
- 2 jabłka winne
- kilka włoskich orzechów
- sól
- szczypta cukru
- sok z pół cytryny
- 3 dkg oleju
- posiekana zielona pietruszka
|
Opis przygotowania: Kapustę umyć, odrzucić ciemne i uszkodzone liście, uszatkować jak najdrobniej. W ten sposób uszatkować jabłka, które od razu skropić sokiem z cytryny, posolić, posypać odrobiną cukru, polać olejem. Wymieszać z kapustą i dodać orzechy usiekane niezbyt drobno i już w salaterce posypać zieleniną. |
|
|
Przepis czytano już 4603 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|