przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Jajecznica z boczniakami

Poziom: b. łatwy
Czas: 10 min.
Porcji: 1-2 osoby
Głosów: 1
Ocena: 1.00
Składniki:
- 300 g boczniaka
- 4 jajka
- 1duża cebula lub 2 łyżki pokrojonego szczypiorku
- olej
- sól, pieprz do smaku

Opis przygotowania:
Grzyby umyć, pokroić w poprzek blaszek na paseczki, dodać sól i pieprz, podsmażyć na tłuszczu razem z cebulą, jajka wybić na miseczkę, rozbić lekko widelcem i wlać na patelnię, doprawić do smaku i stale mieszać do momentu podsmażenia.
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis czytano już 9491 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin