|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Jajecznica z boczniakami |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 10 min. Porcji: 1-2 osoby Głosów: 1 Ocena: 1.00 Składniki: - 300 g boczniaka
- 4 jajka
- 1duża cebula lub 2 łyżki pokrojonego szczypiorku
- olej
- sól, pieprz do smaku
|
Opis przygotowania: Grzyby umyć, pokroić w poprzek blaszek na paseczki, dodać sól i pieprz, podsmażyć na tłuszczu razem z cebulą, jajka wybić na miseczkę, rozbić lekko widelcem i wlać na patelnię, doprawić do smaku i stale mieszać do momentu podsmażenia. |
|
Sposób przygotowania: Smażone | |
Przepis czytano już 9491 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|