|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Potrawka z boczniaków I |  |  |  | Składniki:Poziom: łatwy Głosów: 0Ocena: 0.00
- 50 dkg boczniaków
 - 2 cebule
 - 1 marchewka
 - 4 łyżki oleju
 - 1 szklanka rosołu
 - tymianek
 - sól
 pieprz
 
 
 |  | Opis przygotowania: Boczniaki bardzo starannie wypłukać, wysuszyć, pokroić w paski. Marchewkę i obrać, umyć, pokroić. Cebulę obrać i posiekać. Na mocno rozgrzany olej włożyć grzyby, cebulę i marchewkę, podsmażyć mieszając. Wlać rosół i dusić ok. 15 - 20 min. 5 min. przed końcem duszenia można dodać tymianek, do smaku dodać sól i pieprz.
 |  |  |  | Sposób przygotowania:  Gotowane |  |  |  | Przepis czytano już 5189 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |