|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Potrawka z boczniaków I |
|
Poziom: łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 50 dkg boczniaków
- 2 cebule
- 1 marchewka
- 4 łyżki oleju
- 1 szklanka rosołu
- tymianek
- sól
pieprz
|
Opis przygotowania: Boczniaki bardzo starannie wypłukać, wysuszyć, pokroić w paski. Marchewkę i obrać, umyć, pokroić. Cebulę obrać i posiekać. Na mocno rozgrzany olej włożyć grzyby, cebulę i marchewkę, podsmażyć mieszając. Wlać rosół i dusić ok. 15 - 20 min. 5 min. przed końcem duszenia można dodać tymianek, do smaku dodać sól i pieprz. |
|
Sposób przygotowania: Gotowane | |
Przepis czytano już 4712 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|