|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Delikatna zupa z borowików |  |  |  | Składniki:Poziom: łatwy Głosów: 4Ocena: 3.75
- 50 dkg borowików
 - 1/2 małego selera
 - 1 korzeń pietruszki
 - 1 duża marchew
 - 1 cebula
 - kilka ziaren pieprzu
 - 1 łyżka soku z cytryny
 - 1 łyżka masła
 - sól
 - pieprz
 
 
 |  | Opis przygotowania: Włoszczyznę oczyścić, umyć, zalać litrem wody, dodać kilka ziaren pieprzu, ugotować. Grzyby oczyścić, umyć, osuszyć, pokroić w plasterki, poddusić na maśle. Do ugotowanych warzyw dodać grzyby, razem gotować 30 min. Przyprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem (można też śmietanką).
 |  |  |  | Sposób przygotowania:  Gotowane |  |  |  | Przepis czytano już 8382 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |