| 
		
 
 
  | 
		
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	Rolada serowa |  
	 |  
		Poziom: łatwy Czas: 40 min. Głosów: 7 Ocena: 4.43  Składniki: - 70dag sera Gouda 
- 2-3 różnokolorowe serki topione 
- 5 dużych ogórków konserwowych 
- papryka konserwowa 
- grzybki 
- oliwki 
- wędlina wg uznania
 
  |  
	Opis przygotowania: Ser roztopić  do półpłynnej konsystencji w kuchence mikrofalowej (obracać od czasu do czasu). Wrzucić roztopiony ser na stolnice i pół minuty wyrabiać jak cisto, uformuj wałkiem prostokąt na grubość ok. 0.5cm. Na rozwałkowany ser nakładamy serki topione (kolorowe), pokrojone w gruba kostkę ogórki konserwowe, paprykę, grzybki, oliwki, wędlinę. Zwijamy jak roladę, brzegi pod spód aby nie usychały, uformować. |  
	 |  
	Opis / Uwagi: Jeść na drugi dzień, porządnie wychłodzić, kroić lekko ukośnie. |  
		 |  	 |  
	| Przepis został dodany przez:  andrzejek1 |  	| Przepis czytano już 11645 razy. |  
	 |  
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
  
Twoje zdjęcie tej potrawy  
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
  
  
  
		
		 | 
		
										
						 
						
			 
 
 
 
  
			 
                        			
			 
		 | 
		 |