|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Le Cordon Bleu |
|
Poziom: średni Głosów: 1 Ocena: 5.00 Składniki: - 4 kotlety cielęce
- 4 plastry ementalera
- 4 plastry szynki
- sól
- pieprz
- 2 jajka
- bułka tarta
- mąka do panierki
|
Opis przygotowania: Kotlety umyć, osuszyć, zrobić kieszeń, włożyć szynkę, ser, zepnij wykałaczkami. Kotlety natrzyj solą i pieprzem. Mięso w mąkę, jajko, bułkę tartą, docisnąć.
Smażyć na jasno brązowo po 7 min strona. |
|
Sposób przygotowania: Smażone | |
Przepis został dodany przez: andrzejek1 | Przepis czytano już 5751 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|