przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Le Cordon Bleu

Poziom: średni
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
- 4 kotlety cielęce
- 4 plastry ementalera
- 4 plastry szynki
- sól
- pieprz
- 2 jajka
- bułka tarta
- mąka do panierki

Opis przygotowania:
Kotlety umyć, osuszyć, zrobić kieszeń, włożyć szynkę, ser, zepnij wykałaczkami. Kotlety natrzyj solą i pieprzem. Mięso w mąkę, jajko, bułkę tartą, docisnąć.
Smażyć na jasno brązowo po 7 min strona.
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis został dodany przez:  andrzejek1
Przepis czytano już 5751 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin