przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Rybne sznycelki z czosnkiem

Poziom: łatwy
Głosów: 3
Ocena: 3.67
Składniki:
- 1kg filetów rybnych
- 4 ząbki czosnku
- cebula
- bułka kajzerka
- mleko do namoczenia bułki
- 2 jajka
- natka pietruszki
- 2 łyżki oleju
- bułka tarta
- masło
- sól
- pieprz

Opis przygotowania:
Filety, czosnek, cebule zemleć, posolić, dodać namoczoną w mleku i odciśniętą bułkę, jajka, olej, natkę pietruszki, sól, pieprz i jak masa rzadka bułkę tartą. Wymieszać. Uformować sznycelki, obtoczyć w bułce tartej, i przełożyć na wysmarowaną tłuszczem folie aluminiową. Zawinąć aby podczas pieczenia nie wyciekł sos. ułożyć na suchej blasze i piec 25 min w nagrzanym piekarniku.
Przepis został dodany przez:  andrzejek1
Przepis czytano już 5540 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin