| Sałatka Azteków | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: średni Głosów: 1Ocena: 5.00
- 200 dag fasoli
 - 200 dag kukurydzy
 - 1 zielony ogórek
 - 1-2 papryczki jalapeno
 - pęczek szczypiorku
 - 4 cebule
 - 2 łyżeczki kolendry
 - oliwa z oliwek
 - sól, biały pieprz
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Gotujemy fasolę i kukurydzę w osobnych garnkach. Jeżeli nie mamy czasu na gotowanie, możemy po prostu wziąć puszkę fasoli czerwonej i kukurydzy. Kroimy cebulę i ogórka w kostkę, papryczki na drobniutkie kawałki. Siekamy kolendrę. Wszytko razem mieszamy i przyprawiamy oliwą, solą i pieprzem.
 | 
	|  | 
		|  | 
	| Przepis został dodany przez:  kucharz | 
	| Przepis czytano już 8798 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |