przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Sos żurawinowy

Poziom: b. łatwy
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
- 2 szklanki żurawin
- 1/2 szklanki miodu
- 1/2 łyżeczki mielonych goździków
- 1/4 łyżeczki mielonych orzechów

Opis przygotowania:
Połowę żurawin zmiksować. Powtórzyć to z pozostałymi żurawinami, dodając pozostałe składniki. Podawać do wieprzowiny, siekanych kotletów, hamburgerów.
Region:  Kuchnia amerykańska
Przepis czytano już 11366 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin