przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Koreczki dla niejadka


Poziom: b. łatwy
Czas: 10 min.
Porcji: 2
Głosów: 8
Ocena: 3.25
Składniki:
- 10 ciemnych winogron
- 10 jasnych winogron
- 2 plastry szynki grubości 0,5 centymetra (tak by dały się pokroić na 10 kwadracików)
- 2 plastry żółtego sera grubości 0,5 centymetra ( tak by dały się pokroić na 10 kwadracików)
- 6 oliwek
- 6 kawałków pomidora
- 1 mała bułeczka
- 22 wykałaczki

Opis przygotowania:
Na 5 wykałaczek nabijać ciemne winogrono, kwadracik żółtego sera , kwadracik szynki , jasne winogrono .Na 5 wykałaczek nabić jasne winogrono , kwadracik szynki , kwadracik żółtego sera , ciemne winogrono .Na 6 wykałaczek nabić oliwki , a na 6 kawałki pomidora. Koreczki wbić w małą bułeczkę tworząc ,, jeża 
Opis / Uwagi:
Dla tych co mają kłopoty z apetytem ( i nie tylko ) i jadają najpierw oczami . Takie małe co nie co do przegryzienia
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis został dodany przez:  babciagramolka
Przepis czytano już 15770 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin