Pojemniczek na musztardę |
|
 Poziom: średni Czas: 5 min. Porcji: 2 Głosów: 6 Ocena: 4.33 Składniki: - cebula
- 4 łyżeczki musztardy
- skórka z ogórka
|
Opis przygotowania: Cebulę obrać i nożykiem naciąć wokół w połowie. Rozłożyć . Wyjąć środki pozostawiając najwyżej dwie zewnętrzne warstwy . W każdą połówkę nałożyć po 2 łyżeczki musztardy. |
|
Opis / Uwagi: Pomysł na dekoracyjny sposób podania musztardy do kiełbasy na gorąco, parówek lub golonki.
Narzędzia : wycinak do robienia ząbków ( lub końcówka od obieraczki do warzyw ) |
|
Region: Kuchnia polska |
Sposób przygotowania: Na zimno |
|
Przepis został dodany przez: babciagramolka |
Przepis czytano już 6876 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 1) |