przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Ogórki curry

Poziom: średni
Głosów: 2
Ocena: 3.00
Składniki:
- 2,5 kg ogórków
- 3 średnie cebule
- łodygę selera (natkę bez listków)

Zalewa:
- opakowanie przyprawy curry
- opakowanie gorczycy
- 2 szklanki wody
- 1 szk octu
- 1 szk cukru

Opis przygotowania:
Ogórki obrać i pokroić wzdłuż.
Cebule pokroić w plasterki i ułożyć na dnie słoików.
Łodygę selera (natkę bez listków) również powkładać do słoików.

Zalewa:
Wszystko wsypać do garnka, wymieszać, zagotować i ok 5 min gotować, następnie wlać do słoików z ogórkami.nie odcedzać! Pasteryzować gotując ok 10 min
Przepis został dodany przez:  adam
Przepis czytano już 6725 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin