|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Warzywa z patelni |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 6 Ocena: 3.33 Składniki: - 7 młodych marchewek
- 5 cebul dymek
- 6 dużych ziemniaków (dałam stare)
- 1 szklanka ugotowanej fasolki (może być z puszki)
- Vegeta
- pieprz
- zielony koperek (2 czubate łyżki)
- 4 łyżki oleju
|
Opis przygotowania: Marchewkę oskrobać, pokroić w talarki, cebulkę obrać pokroić.
Obrane ziemniaki, pokroić w miarę cienkie kawałki, żeby się nam dopiekły.
Na patelnię wlać olej, wrzucić marchewkę i cebulkę, obsmażyć 5 min.
Potem dodać ziemniaki, Vegetę i podsmażać bez przykrycia 10 min. Na końcu dodać fasolkę.przykryć pokrywką i smażyć na małym ogniu około 10 min (sprawdzając czy ziemniaczki są już miękkie).
Gdy wszystko już jest miękkie (u nas w domu lubimy lekko chrupkie warzywa) dodajemy pieprz i koperek. Smacznego |
|
|
Przepis został dodany przez: anullkaa7 | Przepis czytano już 11096 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|