Sałatka z winogron i czerwonej kapusty |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 15 min. Porcji: 6 - 8 osób Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 1 mała główka endywii lub sałaty
- kilka liści czerwonej kapusty
- 15 dag sera żółtego
- 1 5 dag winogron
- sos sałatkowy (dowolny)
|
Opis przygotowania: Liście endywii umyć i osuszyć.
Z liści czerwonej kapusty wyciąć twarde żyłki, resztę cienko pokroić. Ser pokroić w drobną kostkę.
Winogrona umyć i wysuszyć.
Wszystkie składniki wrzucić do salaterki, dodać wybrany sos i wymieszać. |
|
Opis / Uwagi: (SAŁATKI - Kuchnia polska) |
|
Region: Kuchnia polska |
|
Przepis został dodany przez: termar |
Przepis czytano już 4535 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |