|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Chlebki z tuńczykiem |  |  |  | Składniki:Poziom: średni Głosów: 1Ocena: 5.00
- 1 mała główka sałaty
 - 3 pomidory
 - 2 małe cebule
 - 1 puszka (185 ml) tuńczyka w sosie własnym
 - sól
 - 1 płaski okrągły chlebek
 - 5 dag majonezu
 - pieprz
 
 
 |  | Opis przygotowania: Liście sałaty porwać na mniejsze kawałki.
 Pomidory umyć, pokroić w plasterki. Obrać cebulę, podzielić na cząstki.
 Tuńczyka osączyć.
 Chlebek podzielić  na 6  części, rozciąć tak, aby w każdej powstała kieszeń. W środku posmarować majonezem.
 Napełnić składnikami, posypać solą i pieprzem.
 |  |  |  |  |  | Przepis został dodany przez:  termar |  | Przepis czytano już 10525 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |