przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Ocet melisowy

Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 10 dag świeżej melisy
- 1 litr octu owocowego

Opis przygotowania:
Liście melisy zalewamy octem owocowym. Po 14 dniach przecedzamy, filtrujemy i rozlewamy do butelek.Ma on bardzo przyjemny cytrynowy zapach.Ma on zastosowanie przy zakwaszaniu sałatek.
Przepis został dodany przez:  termar
Przepis czytano już 4982 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin