przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Ocet z czerwonych porzeczek

Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 50 dag rozgniecionych porzeczek czerwonych
- 1 litr octu owocowego podstawowego

Opis przygotowania:
Porzeczki rozgniatamy zalewamy 1 l octu podstawowego - owocowego... i po 14 dniach postępować jak w poprzednich przepisach.Stosuje się go do zakwaszania sałatek i jako dodatek do lemoniad.
Przepis został dodany przez:  termar
Przepis czytano już 4486 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin