|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Ocet malinowy |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 50 dag malin
- 1 litr owocowego octu
|
Opis przygotowania: Maliny rozgniatamy zalewamy 1litrem octu podstawowego - owocowego... i po 14 dniach zlewamy, filtrujemy, Wlewamy do butelek i zamykamy.
Stosuje się go do zakwaszania sałatek i jako dodatek do lemoniad. |
|
|
Przepis został dodany przez: termar | Przepis czytano już 5224 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|