przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Ocet owocowy - wiśniowy

Poziom: b. łatwy
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
- 50 dag rozgniecionych i pozbawionych pestek wiśni
- 1/2 litra octu owocowego

Opis przygotowania:
Rozgniecione wiśnie zalać 1/2 litra ostu podstawowego - owocowego. Po 5 dniach ocet odcedzamy, filtrujemy i rozlewamy do butelek. Stosujemy do marynowania dziczyzny oraz jako dodatek do sosów i lemoniad.
Przepis został dodany przez:  termar
Przepis czytano już 5203 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin