Łosoś z warzywami |
|
Poziom: łatwy Czas: 30 min. Porcji: 4 Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 4 filety z łososia
- 500 g mrożonych warzyw (mieszanki)
- 2 puszki groszku
- imbir mielony
- 4 ząbki czosnku
- sól
- pieprz
- puszka kiełków sojowych
- 2 cytryny
|
Opis przygotowania: Mieszankę warzywną usmażyć na oleju z roztartym czosnkiem i imbirem.
Na koniec smażenia dodać groszek.
Łososia skropić sokiem z cytryny, przyprawić solą, pieprzem i usmażyć na oleju.
Warzywa przełożyć na półmisek, na nich umieścić rybę, posypać kiełkami. |
|
|
Przepis został dodany przez: termar |
Przepis czytano już 5208 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |