Kurze piersi nadziewane kozim serem | 
	 | 
		Poziom: średni Czas: 30 min. Porcji: 4 Głosów: 0 Ocena: 0.00  Składniki: - 2 duże całe piersi z kurczaka (ok. 700 g)  
- 2 łyżki koncentratu pomidorowego  
- sok z 1/2 cytryny 
- 150 g białego koziego sera  
- 10 łyżek oliwy  
- Grill pikantny  
- 1 rozgnieciony ząbek czosnku  
- 1 cebula
 
  | 
	Opis przygotowania: Ser pokroić na 8 plasterków. Przeciąć każdą pierś na pół, następnie naciąć kieszonki w każdej z połówek. Z koncentratu pomidorowego, połowy oliwy, czosnku i 1 łyżeczki przyprawy przygotować pastę, grubo posmarować wnętrze kieszonek. Do każdej włożyć po 2 plasterki sera i 1 cienki talarek cebuli. Spiąć wykałaczkami. Z cytryny, oliwy, 2 łyżeczek Przyprawy grill pikantny przygotować zalewę. Włożyć nadziane piersi w zalewę na ok. 2 godziny. Piersi Grillować po ok. 4 minuty z każdej strony. Podawać z pieczonymi ziemniakami. | 
	 | 
		 | 
	| Przepis został dodany przez:  mlynek | 
	| Przepis czytano już 4718 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |