przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Gulasz wieprzowy

Poziom: łatwy
Głosów: 1
Ocena: 1.00
Składniki:
- 1 kilogram łopatki
- tłuszcz do smażenia
- pół szklanki mąki
- 3 kostki wołowe Knorr
- sól
- pieprz
- woda

Opis przygotowania:
Mięso kroimy w kostkę, panierujemy w mące i podsmażamy na patelni na rumiany kolor. Następnie przekładamy do garnka, wrzucamy kostki wołowe, zalewamy wodą i gotujemy na małym ogniu pod przykryciem ok. 1h lub trochę dłużej, tak aby mięso było miękkie, doprawiamy do smaku.
Opis / Uwagi:
Gulasz,ziemniaki i ulubiona surówka to bardzo dobry obiad dla każdego. Polecam.
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis został dodany przez:  dorota82
Przepis czytano już 7618 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin