|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Tatar wołowy |
|
Poziom: łatwy Głosów: 6 Ocena: 4.33 Składniki: - 0.5 kg polędwicy wołowej
- 4 żółtka
- dwie cebule
- trochę oliwy
- sól
- pieprz
|
Opis przygotowania: Mięso dobrze oczyścić z błon, obmyć, wysuszyć, zmielić 3 razy dodać troszkę oliwy, doprawić solą i pieprzem, dodać żółtka i posiekaną drobno cebulę; uformować na ładnym półmisku i posypać jeszcze cebulką i pieprzem. |
|
Opis / Uwagi: formy podawania są różne, jak kto woli |
| |
Przepis został dodany przez: dorota82 | Przepis czytano już 9202 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 2) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
a rybka? Dodał/a ~KORAS dnia 2011-02-15 10:43:49
Ja dodaję jeszcze wędzoną szprotkę i posiekane w kostkę korniszony i to jest dopiero mniam
| mniam Dodał/a ~tatarman dnia 2008-12-21 21:18:44
Tatar to to co tygryski lubią najbardziej :)) Uwielbiam
|
|
|
|