| Pasta z łososia i Serka Wiejskiego lekkiego | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: b. łatwyCzas: 15 min.
 Porcji: dla 6 osób
 Głosów: 1Ocena: 5.00
- 500g Serka Wiejskiego lekkiego
 - 250g wędzonego łososia
 - natka pietruszki
 - sól, pieprz - do smaku
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Zmiksować serek wiejski i łososia do momentu uzyskania jednolitej masy. Dodać posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem - do smaku. Podawać z pieczywem białym lub razowym.
 | 
	|  | 
	| Opis / Uwagi: Przepis pochodzi z opakowania Serka Wiejskiego lekkiego Piątnica.
 | 
		|  | 
| Sposób przygotowania:  Na zimno | 
	|  | 
	| Przepis został dodany przez:  kucharz | 
	| Przepis czytano już 11044 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |